![]() |
|
Link :: 12.02.2005 :: 14:00 Link :: 13.02.2005 :: 09:44 Czesc to ja znow teraz mam dla was pare stronek troche glupich ale trudno oto one: www.alik.pl www.dzieci.best.pl www.barbie.com www.cartoonetwork.pl www.akuku.pl www.kurnik.pl www.interia.czateria.pl lub www.czateria.interia.pl www.wp.pl www.dzieci.pl www.onet.pl www.gogle.pl to wyszukiwarka. To wszystko i pozdrawiam Pauline i cala klase 3-e i wychowawczyni.Oraz wszystkich znajomych i blizkich.Dzisiaj napisze pare kodow do dollsow ale to za chwile!Jesli macie jakies ciekawe kody do dollsow badz do obrazkow pizcie w komentach. Komentuj(3) Link :: 16.02.2005 :: 21:15 czesc to ja sorki wielkie ze dawno nie pisalam jesli macie ciekawe kody do dollsow to prosze dawac kody na komenty bede bardzo wdzieczn a.A teraz club winx zakladam stella-zajete-ja flora-zajete-paulina L musa-wolne bloom-wolne tecna-wolne aisy-wolna daysy-wolne stormy-wolne skay-wolne brandon-wolne timmy-wolne riwen-wolne faragonda-wolne jesli chcecie wlaczyc sie do klubu piszcie w komentach Komentuj(1) Link :: 18.02.2005 :: 21:44 siemanko widze ze malo odwiedzacie moja stronke i prosze dawajcie mi bardzo bardzo duzo komentow. oki wttedy bede was pozdrawiac na mojej stronce Komentuj(0) Link :: 20.02.2005 :: 09:53 czesc widze ze malutko komentarzy bardzo prosilabym o zgloszenia do klubu chciala bym zeby takze byly kody do dollsow w komentach bede pozdrawiac tych co dadza komenta a oto malutko kodow Komentuj(0) Link :: 21.02.2005 :: 17:59 czesc jak tam leci to moj numer gg 1279988 jesli macie swoj blog czekam! wiecie co na dzis polecam wam strone www.gry.pl bardzo bym prosila o komenty bo jestem w dole tylko 2 komenty no naco czekacie do roboty prosze o komenty i zgloszenia do klubu!!!!! Komentuj(7) Link :: 21.02.2005 :: 18:17 http://republika.pl/blog_si_427753/718101/tr/banner.gif zapraszam na ta stronke tam jest supcio konkurs Komentuj(2) Link :: 28.02.2005 :: 18:03 czesc no chyba przesadzilam tak dlugo nie pisac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sorki ale coz mozna poradzic kiedy ma sie komputer w naprawie to moje pytania !!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak podoba ci sie ta stronka (a) jest superowa (b) jest ok (c) moze byc (d) jest taka sobie (e) jest do bani lub do kitu Komentuj(0)
|
2025 |